Информация и записване за учебна футболна 2023/2024 година

Главен треньор на школата е Петър Петков, който през последните 24 месеца премина треньорски обучения в италианските грандове Аталанта и Милан, английския Уулвърхямптън и академията на Барселона.
Петър Петков е сред най-успешните треньори в детския футбол, отличник на своя випуск в НСА “Васил Левски” и магистър по “Спортен мениджмънт”.
В момента пише дисертационен труд на тема, свързана с обучението на подрастващи футболисти.
👉 Повече информация за Петков и историята на нашата школа можете да откриете на адрес:

http://www.academypetkov.com/about-us

🔹️ Новата ни учебна футболна година стартира на 16 септември и продължава до 30 юни!
🔸️ През настоящата учебна година в различните ни нива на обучение ще работим основно с деца, родени между 2011 и 2018 година!
🔹️ В периода от 3 юни до 13 септември учебно-тренировъчната ни програма включва Лятно футболно училище всеки делничен ден от 9:00 до 13:00 часа, което е поредната наша креативна идея за качествено обучение в малки групи между 5-9 подрастващи футболисти!
🔸️ Индивидуалните и малки групови тренировки през уикенда ще бъдат подновени на 14 септември, като в периода от 1 юли до 13 септември индивидуалните тренировки се провеждат в делнични дни!

🔹️ ФУТБОЛЕН ТЕРЕН
Нашите учебно-тренировъчни занимания се провеждат на футболен комплекс “Арена Младост”, който се намира в ж.к. Младост 2, срещу блок 218А.

🔸️ ВИДОВЕ ТРЕНИРОВКИ и РАЗМЕР НА ТАКСИ
⚽️ И
ндивидуални тренировки с 1 подрастващ футболист – през делнични дни се провждат с П. Петков, а през уикенда с треньори С. Колев, Й. Шикаланов и В. Додов. Таксите са между 45-50 лева в делнични дни и между 40-45 лева през уикенда, в зависимост от броя тренировки.
⚽️ Тренировки в малки групи между 5-9 подрастващи футболисти – провеждат се във фиксирани часове всеки уикенд, с целия треньорски екип на школата. Месечните такси са между 12,50 и 25 лева на тренировка, като за всеки нов месец те се публикуват подробно в раздел “Новини” в нашия сайт.
⚽️ Тренировки за усъвършенстване в минимална група – до 2/3 деца в делнични дни с П. Петков и до 3/4 деца през уикенда с треньори С. Колев, Й. Шикаланов, В. Додов и К. Иванов (при група от 4 деца е възможно треньорите да бъдат двама). Таксите са между 35-40 лева в делнични дни и между 30-35 лева през уикенда, в зависимост от броя тренировки. 
❗️Всички месечни такси важат само за съответния месец и посещения не се прехвърлят за друг месец!
⏳ Всички тренировки са с продължителност от 60 минути.

🔹️ МАЛКИ ГРУПОВИ ТРЕНИРОВКИ – фиксирани начални часове през цялата учебна година
СЪБОТА – 10:00 и 11:15 часа
НЕДЕЛЯ – 11:15 и 12:30 часа
Индивидуалните тренировки и тренировките за усъвършенстване през уикенда се провеждат след малките групови тренировки (по допълнителна уговорка за начален час).
💥 Индивидуална подготовка с Петър Петков се провежда в дните от вторник до петък, като подробна информация ще откриете тук:
http://www.academypetkov.com/персонална-подготовка-петър-петков

🔸️ НИВА НА ОБУЧЕНИЕ
↪ начинаещи (родени в периода 2017-2018г.)
↪ начинаещи/средно напреднали (родени в периода 2015-2016г.)
↪ начинаещи/средно напреднали (родени в периода 2013-2014г.)
↪ средно напреднали/напреднали (родени в периода 2011-2012г.)

🔹️ ЗАПИСВАНЕТО за индивидуални и малки групови тренировки през уикенда се осъществява от сряда до петък (13:00ч.) – чрез съобщение във Вайбър на следните телефони:
📞 +359885117188 (В. Додов) – за набор 2017/2018
📞 +359889650132 (Й. Шикаланов) – за набор 2014-2016
📞 +359885070750 (С. Колев) – за набор 2011-2013

📝 Съобщението трябва да съдържа вида тренировка, 2 имена и година на раждане на подрастващия футболист.
Записването се потвърждава след проверка на свободните места в съответното ниво на обучение!

🔹️ РОДИТЕЛСКО ПРИСЪСТВИЕ И ПОВЕДЕНИЕ
Желателно е родителите на подрастващите да присъстват през последните 15 минути от нашите учебно-тренировъчни занимания!
🗣В нашата школа е абсолютно забранено родители да дават наставления към децата си по време на учебно-тренировъчния процес!

🏆 За поредна година ще награждаваме най-старателните и най-постоянните деца със статуетката за “ИГРАЧ НА МЕСЕЦА” – по една във всяко ниво на обучение.
🥇 
От началото на 2024 година стартирахме поредна нова инициатива, която да насърчава старанието на подрастващите и любовта им към футбола, а именно – медал за “Най-добър играч в тренировката”.
🥇🥈🥉 Подрастващите футболисти, за които е заплатена пълна или непълна месечна такса, имат възможността да участват в заключителен турнир с медали в края на всеки месец.


📍 Не забравяйте да ни последвате в социалните мрежи, за да следите за актуална информация и видеа от нашите учебно-тренировъчни занимания:
🔹️ http://www.facebook.com/AcademyPetkov/
🔸️ http://www.instagram.com/academypetkov/

Нашият страхотен екип от лицензирани треньори ви очаква на терена!

Разгледай още

Лятно футболно училище – професионалното решение за учебно-тренировъчен процес

  Главен треньор на школата е Петър Петков, който през последните 24 месеца премина треньорски обучения в италианските грандове Аталанта и Милан, английския Уулвърхямптън и

Прочети повече