“Академия Петков” създаде подобрена форма за оценка и анализ на нивото на подготовка на подрастващите футболисти

Във връзка с изготвянето на индивидуални профили на част от подрастващите футболисти, взели участие в лагера ни в Самоков, нашата школа създаде подобрена форма за оценка и анализ на нивото на подрастващите футболисти.

Критериите са разделени в различни категории, като обхващат различна сфера от подготовката на подрастващите футболисти.

Чрез собствена система за оценяване, всеки треньор в школата ни ще има възможност да оцени достигнатото ниво на развитие на даден компонент на конкретен подрастващ футболист.

За да бъде напълно обективно оценяването, крайната оценка се формира чрез мнението на няколко треньора от нашия доказан екип от професионалисти.

Крайната оценка има за цел да установи моментното ниво на развитие на техническите, координационните и когнитивните умения на даден подрастващ футболист, както и да даде обратна връзка относно изявата на определени черти от неговия характер.

От новата ни учебна година, която стартира на 16 септември, определен брой подрастващи от всяко ниво на обучение в школата ни ще имат възможност ежемесечно да получават индивидуален профил, чрез който нашият треньорски екип ще оценява техните моментни умения и способности.

Информация и записване за учебна футболна 2023/2024 година

Нашият страхотен екип от лицензирани треньори Ви очаква!

Разгледай още

Петър Петков бе част от треньорско обучение в академията на Уулвърхямптън

В периода 24-27 април Петър Петков бе част от треньорско обучение в академията на Уулвърхямптън. След обученията в италианските Аталанта (Бергамо) и Милан през изминалата година, това

Прочети повече