“Академия Петков” създаде подобрена форма за оценка и анализ на нивото на подготовка на подрастващите футболисти

Във връзка с изготвянето на индивидуални профили на част от подрастващите футболисти, взели участие в лагера ни в Самоков, нашата школа създаде подобрена форма за оценка и анализ на нивото на подрастващи футболисти.

Критериите са разделени в различни категории, като обхващат различна сфера от подготовката на подрастващите футболисти.

Чрез собствена система за оценяване, всеки треньор в школата ни ще има възможност да оцени достигнатото ниво на развитие на даден компонент на конкретен подрастващ футболист.

За да бъде напълно обективно оценяването, крайната оценка се формира чрез мнението на няколко треньора от нашия доказан екип от професионалисти.

Крайната оценка има за цел да установи моментното ниво на развитие на техническите, координационните и когнитивните умения на даден подрастващ футболист, както и да даде обратна връзка относно изявата на определени черти от неговия характер.

Подобрената форма за оценка и анализ на нивото на подготовка на подрастващи футболисти ще бъде използвана за предстоящи футболни училища и лагери, както и през новата учебна футболна година.

Информация и записване за учебна футболна 2023/2024 година

Нашият страхотен екип от лицензирани треньори Ви очаква!

Разгледай още

Лятно футболно училище – професионалното решение за учебно-тренировъчен процес през лятото

  Главен треньор на школата е Петър Петков, който през последните 24 месеца премина треньорски обучения в италианските грандове Аталанта и Милан, английския Уулвърхямптън и

Прочети повече