Стани “Годишен клубен член”, подпомагайки дейността ни и треньорски обучения в чужбина

Ако харесвате начина, по който функционира нашата школа, както и метода ни на работа с подрастващи футболисти – това е Вашият шанс да подпомогнете дейността на клуба!

Инициативата “Годишно клубно членство” е насочена към физически лица, които желаят да заплатят годишен членски внос за 2024 година в размер на 100 лева.
Инициативата продължава до 30 юни, 2024 година!

Всеки от заплатилите “годишен членски внос” ще ползва преференциални такси за участие за някои от нашите специализирани футболни лагери и училища през 2024 година (в и извън София).

Годишните клубни членове ще получат от нас поименна членска карта, както и следните подаръци – 1 брой голям и 3 броя малки календари за 2024 година, както и подаръчна торбичка с логото на нашата школа!

Годишен членски внос се заплаща в брой – на футболен комплекс “Арена Младост”, като предварително трябва да заявите желанието си чрез съобщение във Вайбър на тел. 0895027006
*** Редовни участници в нашите индивидуални и малки групови тренировки могат да заявят своето желание директно на терена, преди или след тренировките.

Събраната сума ще бъде използвана за поддържането на доброто ниво на обучение в клуба, като основна част от събраната сума ще бъде използвана за финансиране на треньорско обучение в академията на Барселона в средата на месец март, 2024 година.
Обучението е на стойност приблизително 3500 лева
, като там ще имаме възможност да наблюдаваме тренировки на подрастващи, родени между 7-12 годишна възраст.
Останалата част от сумата ще бъде използвана за закупуване на нови тренировъчни пособия, провеждане на учебно-тренировъчен процес при възможно най-добрите теренни условия, поддържане на концепцията за обучение с индивидуален подход и внимание към подрастващите, участие в треньорски семинари и други.

За всички физически и юридически лица напомняме, че другият начин за подпомагане на дейността ни е чрез дарение, което можете да направите на следната банкова сметка:
Титуляр: ФУТБОЛЕН КЛУБ “АКАДЕМИЯ ПЕТКОВ” СДРУЖЕНИЕ
IBAN: BG86FINV91501017518296
Основание: Дарение

Благодарим на всички родители за огромното доверие, което получаваме при нашата работа с подрастващи футболисти!

Напомняме, че ако искате да бъдете наш партньор в развитието на детския футбол в България, можете да посетите раздел “Бъди наш партньор” в нашия сайт.
При интерес и за запитване, можете да ни пишете на нашата електронна поща sport@academypetkov.com

Разгледай още

Лятно футболно училище – професионалното решение за учебно-тренировъчен процес

  Главен треньор на школата е Петър Петков, който през последните 24 месеца премина треньорски обучения в италианските грандове Аталанта и Милан, английския Уулвърхямптън и

Прочети повече