Стартира записването за целодневен летен камп “Summer fun & sport”

Стартира записването за нашия съвместен целодневен летен спортен камп, който и тази година ще организираме заедно с нашите колеги и приятели от спортен комплекс “Малинова Долина Спорт”.
 
Кампът стартира на 13 юни! Началният час за приемане на деца е 8:30 часа, а крайният час за вземане на деца – 17:45 часа.
 
Предлагаме разнообразна спортна програма, включваща футбол, тенис, катерене, тенис на маса, плуване, тренировки за подобряване на координацията, подвижни игри и занимание за решаване на логически задачи. Веднъж седмично организираме дейности в планината, каране на каяци, конна езда и други. Осигурили сме възможно най-добрите условия за пълноценно и незабравимо лято за Вашето дете!
 
Спортната програма, както и моделът на обучение за тренировките по футбол, са изготвени от основателя на “Академия Петков” – автор на няколко научни труда в сферата на футбола и дългогодишен треньор по футбол, който тази година премина и треньорско обучение в академията на италианския тим Аталанта (Бергамо). 
 

Високото ниво на професионализъм по отношение на организацията и провеждането на тренировъчни занимания е отличителната черта на нашия лагер и нещото, заради което си заслужава Вашето дете да прекара летните си дни точно при нас!

Цените (без включена храна) са следните:

  • 1 ден – 45 лева
  • 5 дни – 180 лева (36 лева на ден)
  • 20 дни – 590 лева (29,50 лева на ден)

*** Искаме да уточним, че родителите на най-редовните посетители на нашите индивидуални и групови тренировки през годината, ще ползват преференциални цени!

Храната се приготвя на място!!! Доплаща се по желание (може да се ползва домашна храна) и е в размер на 10 лева на ден, като включва предястие, основно ястие, десерт и следобедна закуска. Менюто се споделя към родителите седмица за седмица. Изхранването се осъществява в обособено заведение към комплекса.

За записване е нужно да ни изпратите следната информация:

  • 2 имена и възраст на детето
  • Любим спорт
  • Желан период за посещение
  • Желаете ли да поръчате храна (важи за всички дни от периода на посещение)
  • Контакт за връзка с родител

Заявки приемаме на нашата електронна поща sport@academypetkov.com или във Вайбър на телефон 089 5027 006

Ние ще се свържем с Вас, ако имаме допълнителни въпроси!

Ако желаете да запишем Вашето дете за индивидуална или групова тренировка, позвънете на телефон 089 5027 006.

Нашият страхотен екип от лицензирани треньори Ви очаква!

Разгледай още