Правила и ред за заплащане на месечни такси за месец декември

ПРАВИЛА И РЕД ЗА ЗАПЛАЩАНЕ НА МЕСЕЧНИ ТАКСИ за месец ДЕКЕМВРИ, в който тренировки ще се провеждат в 3 от уикендите – последна тренировка за годината ще се проведе на 17 декември:

  • На 18 и 19 ноември ще може да се предплаща САМО ПЪЛНА МЕСЕЧНА ТАКСА в размер на 100 лева за 6 тренировки – за деца, за които е БИЛА ЗАПЛАТЕНА ПЪЛНА ТАКСА ЗА ПРЕДХОДНИЯ МЕСЕЦ
  • На 25 и 26 ноември ще може да се предплаща и НЕПЪЛНА МЕСЕЧНА ТАКСА в размер на 55 лева за 3 тренировки за деца, за които Е БИЛА ЗАПЛАТЕНА ПЪЛНА или НЕПЪЛНА месечна такса за предходния месец!
  • На 2 и 3 декември ще може да се заплаща ПЪЛНА И НЕПЪЛНА месечна такса и за деца, за които НЕ СА БИЛИ предплатени такси за предходния месец – при наличие на свободни места в групите!
  • Еднократна такса за посещение /20 лева/ може да бъде заплатена САМО при първите 2 тренировки на ново дете или при свободно място в някоя от групите!

❗️Напомняме, че при заплащане на НЕПЪЛНА МЕСЕЧНА ТАКСА имате гарантирано място в групата САМО АКО имате строго определен ден и час в един от двата дни през уикенда, в който ще тренира Вашето дете!

За повече информация относно нашите учебно-тренировъчни занимания посетете следния линк:
Информация и записване за учебна футболна 2023/2024 година

Не забравяйте да ни последвате в социалните мрежи, за да следите за актуална информация и видеа от нашите учебно-тренировъчни занимания:
🔹️ http://www.facebook.com/AcademyPetkov/
🔸️ http://www.instagram.com/academypetkov/

Нашият страхотен екип от лицензирани треньори ви очаква на терена!

Разгледай още

Петър Петков бе част от треньорско обучение в академията на Уулвърхямптън

В периода 24-27 април Петър Петков бе част от треньорско обучение в академията на Уулвърхямптън. След обученията в италианските Аталанта (Бергамо) и Милан през изминалата година, това

Прочети повече