Информация и ред за заплащане на месечни такси за месец май

📍 ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ
Таксите за месец май включват тренировки в уикендите от 11-ти до 26-ти май. Уикендът 4-5 май е почивен за школата.
Информираме ви, че считано от 11-ти май, таксата за индивидуално посещение без месечна такса е в размер на 25 лева и спрямо нея се определят всички месечни такси.
В тази връзка, от същата дата се въвежда “Такса уикенд” в размер на 45 лева, която включва 2 тренировки в един и същ уикенд.
Другото ново въведение са “Тренировките за усъвършенстване” в малка група между 2-4 деца, като таксите са между 30 и 35 лева на посещение. Подробна информация за тях ще бъде публикувана във Вайбър групите на школата. За записване на нови деца информация ще откриете тук:
http://www.academypetkov.com/учебна-футболна-година-записване

👉 Предплащане и съответно запазване на място за месец май се осъществява в следните два уикенда:
🔹️ 20 и 21 април
🔸️ 27 и 28 април
В споменатите уикенди може да се предплаща пълна и непълна месечна такса единствено за деца, за които е била заплатена месечна такса за предходния месец.

📍  Варианти за заплащане на месечна такса:
🔹️ 60 лева за 3 тренировки (по 1 тренировка всеки уикенд в строго определен ден и час – например всяка събота от 10:00 часа)
🔸️ 110 лева за 6 тренировки (по 1 тренировка в двата дни от уикенда, в строго определен час – например всяка събота и неделя от 11:15 часа)
▶️ Такса посещение
– 25 лева (важи за нови деца или при свободно място в някоя от групите)
▶️ Такса уикенд –
45 лева за 2 тренировки в един и същ уикенд (важи за нови деца или при свободно място в някоя от групите)
👥 ОБЩА ТАКСА за 2 деца от едно семейство:
▶️ Общо 6 тренировки за двете деца (по една на уикенд, в строго определен ден и час) – 105 лева
▶️ Общо 12 тренировки за двете деца (по две на уикенд, в строго определен ден и час) – 175 лева
▶️ Такса посещение за 2 деца от едно семейство – 35 лева (важи за нови деца или при свободно място в някоя от групите)
***
👉 С цел провеждане на тренировките по график, таксите се заплащат или преди първата, или след втората тренировка в съответния ден!
👉 Пропуснати посещения от платена месечна такса могат да бъдат наваксани чрез участие в две тренировки в конкретен ден – при наличие на свободни места в групите!
👉 Важно уточнение – посещението се счита за използвано, когато за отсъствието е уведомено в деня на тренировката или на предходния ден след 13:00 часа.
***

🔹️🔸️ На 11 и 12 май може да бъде заплатена пълна и непълна месечна такса и за деца, за които не е била платена такса за предходния месец – при наличие на свободни места в групите!

Настоящата учебна футболна година приключва на 30 юни.
В тази връзка информираме, че при записването за следващата учебна футболна година, която планираме да стартира на 14 септември, с предимство ще бъдат децата, записани в графика ни за месец юни. В края на месец август те ще имат срок от няколко дни, в които да потвърдят и заплатят своите. Всички свободни места ще бъдат споделени в началото на септември и така ще стартира наново записването за новата учебна година.

📌  Предстоящи футболни училища и лагери:
🔹 3 или 17 юни – начало на лятно футболно училище в София (началната дата ще бъде уточнена до средата на месец май, след което стартира записването)

 Не забравяйте да ни последвате в социалните мрежи, за да следите за актуална информация и видеа от нашите учебно-тренировъчни занимания:
🔹️ http://www.facebook.com/AcademyPetkov/
🔸️ http://www.instagram.com/academypetkov/

Ще се видим на терена! ⚽️

Разгледай още

Лятно футболно училище – професионалното решение за учебно-тренировъчен процес през лятото

  Главен треньор на школата е Петър Петков, който през последните 24 месеца премина треньорски обучения в италианските грандове Аталанта и Милан, английския Уулвърхямптън и

Прочети повече