Петър Петков остана очарован от работата в школата на Аталанта

Основателят на “Академия Петков” бе част от треньорско обучение в един от най-успешните отбори през последните години – Аталанта.
 
В програмата там бяха включени както теоретични, така и практически занимания. Страхотно впечатление ни направи структурата на школата и на отделните тренировки, строгата организация и конкретната философия, която се следва в клуба.
 
Съществената разлика, която отличихме между работата на повечето български школи и тази на Аталанта, е броят на хората в треньорския екип във всяка от отделните възрасти. Поне трима са треньорите, които работят дори в най-малките групи от деца – средно по един треньор на 5 деца.
 
Щастливи сме, защото в тази насока ние намерихме съществена прилика между “Аталанта” и “Академия Петков”. Причината е, че при нас един треньор тренира между 4-6 деца в група. Факт, който ни позволява да развиваме уменията и качествата на подрастващите по-бързо и по-ефективно в сравнение с група от 15-20 деца.
 
С тази стъпка “Академия Петков” продължава да работи в насока подобряване на качеството и нивото на обучение в школата, която провежда индивидуални и малки групови тренировки в различни нива на обучение.
 
За информация и записване за нашите учебно-тренировъчни занимания посетете:
 http://www.academypetkov.com/news
Нашият страхотен екип от лицензирани треньори Ви очаква!

Разгледай още

Стани “Годишен клубен член”, подпомагайки дейността ни и обучение в академията на Барселона

Ако харесвате начина, по който функционира нашата школа, както и метода ни на работа с подрастващи футболисти – това е Вашият шанс да подпомогнете дейността

Прочети повече