Петър Петков подписа с ЦСКА

Силните изяви като треньор на основателя на Футболен клуб “Академия Петков” не останаха незабелязани и от новия сезон той ще бъде част от школата на ЦСКА.

Петър Петков поема набор 2011 в клуба, след като през изминалия сезон постигна забележителни успехи с набор 2011 на ФК Талант.

Информираме всички родители, че Петър Петков ще продължи да провежда индивидуални тренировки, както и ще продължи да организира спортни лагери и мероприятия за всички деца, които се довериха на целия екип на нашата академия.

Напомняме, че понастоящем Петър Петков е и докторант към катедра “Футбол и тенис” на НСА “Васил Левски”.

След постигнатото от него през последните години смеем да твърдим, че основателят на “Академия Петков” се нарежда сред най-успешните млади треньори и ръководители в България.

Нека му пожелаем успех в новото приключение!

Разгледай още

Играч на месец януари, 2021г.

Напълно заслужено, Филип Цоков бе награден за “Играч на месец януари, 2021г.” Филип показа невероятно старание и израстване за краткото време, от което тренира при

Как да жонглирам правилно

Днес, докато правихме упражнение за жонглиране на топката, едно дете каза следното: “Тренер, помните ли, когато преди време ми казахте как да жонглирам правилно?Аз после