Стани “Клубен член”, подпомагайки дейността ни

Ако харесвате начина, по който функционира нашата школа, както и метода ни на работа с подрастващи футболисти – това е Вашият шанс да подпомогнете дейността на клуба!

Инициативата “Стани клубен член” е насочена към физически лица, които желаят да заплатят годишен членски внос за 2023 година в размер на 100 лева.
Няма краен срок за заплащане – инициативата е активна до края на посочената година!

Всеки от заплатилите “годишен членски внос” ще ползва преференциални такси за участие в нашите специализирани футболни лагери през 2023 година (в и извън София), както и ще получи лично сертификат за благодарност и членска карта!

Годишен членски внос се заплаща в брой – на футболен комплекс “Арена Младост”, като предварително трябва да заявите желанието си чрез съобщение във Вайбър на тел. 0895027006

Събраната сума ще бъде използвана за поддържането на доброто ниво на обучение в клуба през календарната 2023 година. 
Това включва закупуване на нови тренировъчни пособия, провеждане на учебно-тренировъчен процес при възможно най-добрите теренни условия, продължаване на концепцията за обучение с индивидуален подход и внимание към подрастващите, участие в треньорски обучения и други.

За всички физически и юридически лица напомняме, че другият начин за подпомагане на дейността ни е чрез дарение, което можете да направите на следната банкова сметка:
Титуляр: ФУТБОЛЕН КЛУБ “АКАДЕМИЯ ПЕТКОВ” СДРУЖЕНИЕ
IBAN: BG86FINV91501017518296
Основание: Дарение

Благодарим на всички родители за огромното доверие, което получаваме при нашата работа с подрастващи футболисти!

Напомняме, че ако искате да бъдете наш партньор в развитието на детския футбол в България, можете да посетите раздел “Бъди наш партньор” в нашия сайт.
При интерес и за запитване, можете да ни пишете на нашата електронна поща sport@academypetkov.com

Разгледай още

Лятно футболно училище – професионалното решение за учебно-тренировъчен процес

  Главен треньор на школата е Петър Петков, който през последните 24 месеца премина треньорски обучения в италианските грандове Аталанта и Милан, английския Уулвърхямптън и

Прочети повече