Стартира записването за нашите съботни футболни училища

Стартираме нова дейност, която има за цел да даде възможност на подрастващи футболисти между 7-12 годишна възраст да тренират по допълнителни 4 часа с нашия екип от лицензирани треньори, усъвършенствайки своите футболни умения!

С нашите съботни футболни училища ще се опитаме да върнем част от чара на “уличния футбол”, който така липсва на децата в днешно време!

В учебно-тренировъчната програма са заложени както тренировки за техника и координация, така и малки игрови форми, турнири (за да добавим състезателен характер в заниманията) и кратки дискусии на теми, свързани с важните условия, при които едно дете може да развие успешно своя талант във футбола!

В съботните училища голяма част от техническите упражнения ще се извършват при активна и пасивна съпротива, за да могат децата да развиват своите умения в условията на реална игрова обстановка!

Училищата ще се провеждат всяка събота от 13:30 до 17:30 часа на футболен комплекс “Арена Младост”.
Групите отново ще бъдат до 6 деца, с което запазваме нашата концепция за правилно и успешно развитие на подрастващи футболисти!

Таксите за участие са между 40 и 50 лева, в зависимост от това дали Вашето дете посещава редовно нашите индивидуални и групови тренировки.

За повече информация и записване е необходимо да ни изпратите две имена на подрастващия футболист и неговата възраст на един от следните телефони /във Вайбър/:
*** Ниво начинаещи/средно напреднали (7-8 годишни деца) –
0885070750 /С. Колев/ 
*** Ниво средно напреднали (9-10 годишни деца) –
0889650132 /Й. Шикаланов/
*** Ниво средно напреднали (11-12 годишни деца) и напреднали (според техническата подготовка) –
0895027006 /П. Петков/

Записването се осъществява всяка седмица от вторник до петък /17:00 часа/.

Информираме ви, че всички наши учебно-тренировъчни занимания са с ограничен достъп за родители и външни лица.

Благодарим на всички родители за огромното доверие, което получаваме при нашата работа с подрастващи футболисти!
Ще се видим на терена!

Разгледай още