Пореден успешно проведен и ползотворен футболен лагер за нашата школа

 
Страхотна работа, много тренировки за подобряване на техническите и координационните умения и много емоции само за 3 дни!
 

Участниците в нашето “3-дневно футболно обучение“, провело се в периода 7-9 септември, направиха първи стъпки към подобряване и усъвършенстване на своите технически и координационни умения в малки групи от деца.

В последния ден от обучението проведохме тестиране с подрастващите футболисти, като изготвихме и индивидуални профили с резултати и анализ от тяхното представяне на тестовете и цялостно по време на 3-дневните занимания.
 
През тази година проведохме няколко тестирания, като част от резултатите ще бъдат включени в дисертационния труд на Петър Петков на тема, свързана с правилното обучение в техника и координационни способности на 8-10 годишни подрастващи футболисти.
 
Благодарим на всички родители за доверието и за страхотните отзиви, които получихме от тях!
 
Щастливи сме, че някои от участниците в обучението са вече и редовни участници в нашите индивидуални и групови тренировки!
За информация и записване за нашите учебно-тренировъчни занимания посетете:
http://www.academypetkov.com/news
Нашият страхотен екип от лицензирани треньори Ви очаква!

Разгледай още

Стани “Годишен клубен член”, подпомагайки дейността ни и обучение в академията на Барселона

Ако харесвате начина, по който функционира нашата школа, както и метода ни на работа с подрастващи футболисти – това е Вашият шанс да подпомогнете дейността

Прочети повече