Пореден успешно проведен и ползотворен футболен лагер за нашата школа

 
Страхотна работа, много тренировки за подобряване на техническите и координационните умения и много емоции само за 3 дни!
 

Участниците в нашето “3-дневно футболно обучение“, провело се в периода 7-9 септември, направиха първи стъпки към подобряване и усъвършенстване на своите технически и координационни умения в малки групи от деца.

В последния ден от обучението проведохме тестиране с подрастващите футболисти, като изготвихме и индивидуални профили с резултати и анализ от тяхното представяне на тестовете и цялостно по време на 3-дневните занимания.
 
През тази година проведохме няколко тестирания, като част от резултатите ще бъдат включени в дисертационния труд на Петър Петков на тема, свързана с правилното обучение в техника и координационни способности на 8-10 годишни подрастващи футболисти.
 
Благодарим на всички родители за доверието и за страхотните отзиви, които получихме от тях!
 
Щастливи сме, че някои от участниците в обучението са вече и редовни участници в нашите индивидуални и групови тренировки!
За записване за тях посетете кликнете тук:
http://www.academypetkov.com/тренировки-записване
 

Напомняме, че ако искате да бъдете наш партньор в развитието на детския футбол в България, можете да посетите раздел “Бъди наш партньор” в нашия сайт.
При интерес и за запитване, можете да ни пишете на нашата електронна поща sport@academypetkov.com

Разгледай още