Изключително успешно проведен първи лагер на школата извън София!

С изпращането на индивидуалните профили на подрастващите футболисти от проведеното тестиране, официално сложихме край на лагера ни в Говедарци, който се проведе в периода 27-30 юни!
 
Участие взеха 18 деца, които имаха страхотната възможност да тренират в малки групи от по 6 деца в рамките на 4 дни!
Същевременно те имаха шанса да тренират под ръководството на
трима лицензирани треньори, получавайки най-добрите съвети от всеки един от тях!
 
Изключително щастливи сме, че на първия ни лагер извън София се включиха деца от някои от най-популярните футболни школи в страната – Берое (Стара Загора), Левски (София), Славия (София) и други столични и пловдивски школи!
 
Освен практическа част, лагерът имаше и т.нар. “дискусионна”, в която децата можеха да отговарят на различни въпроси, да се състезават в различни игри, както и да им обърнем внимание върху нещо изключително важно – ФОКУСЪТ ИМ ДА БЪДЕ ВЪРХУ ТОВА КАКВО СА НАУЧИЛИ ПРЕЗ ГОДИНАТА, А НЕ КАКВО СА СПЕЧЕЛИЛИ!
 
След тестирането в последния ден от лагера, всеки от подрастващите футболисти получи медал за своето старание и пълноценно участие по време на всички занимания от лагера 🥇👏
 
Заключението на нашия екип е, че проведеният футболен лагер бе изключително ползотворен за всички участници! Отзивите, които получихме от техните родители, могат също само да ни стимулират и правят щастливи! 🙌
 

До нови срещи!

Да, ние наистина #СбъдвамеДетскитеМечти ⚽️🏟
 
Ако желаете да запишем Вашето дете за индивидуална или групова тренировка, позвънете на телефон 089 5027 006.

Нашият страхотен екип от лицензирани треньори Ви очаква!

Разгледай още