ИНДИВИДУАЛНИ И ГРУПОВИ ТРЕНИРОВКИ

Нашите индивидуални и групови тренировки се провеждат под ръководството на един от най-успешните млади треньори и ръководители в България. 

Осигурили сме една от най-добрите бази за тренировки на Вашето дете, а именно – спортен комплекс “Малинова Долина Спорт”, който разполага с открити и закрити футболни терени. По този начин ние не зависим от атмосферните условия навън.

В същото време запазихме нашите месечни такси и такси за еднократно посещение достъпни за всички вас, за да можем да помогнем на повече деца да сбъднат мечтите си.

Заниманията ни се провеждат всяка събота и неделя, като участват основно деца между 5-12 годишна възраст. По преценка на треньорския екип включваме и деца извън посочения възрастов диапазон.

Можем да работим с Вашето дете както персонално, така и в група до 4 деца (за напреднали) или до 6 деца (за начинаещи и средно напреднали). Таксата за еднократно посещение за персонална тренировка е 35 лева, в група за напреднали – 20 лева, а при групите за средно напреднали и начинаещи – 15 лева. При плащане на месечна такса получавате поне 1 безплатна тренировка, като тя се определя в зависимост от броя тренировки през съответния месец.

Нашата школа е с цел индивидулна подготовка и допълнително усъвършенстване – ние не участваме в първенства, както и не селектираме деца от отделни възрастови групи. Това прави възможно деца от всички клубове редовно да посещават нашите тренировки.

Развиваме всеки един елемент от подготовката на един състезател, като с това се стараем да създадем футболист, който да отговаря на високите съвременни изисквания на футболната игра.

Ние сме единствената школа за индивидуални тренировки, която всеки месец организира състезания и турнири за своите деца, както и награждаваме най-добрите с наградата ни за “Играч на месеца”.

За кратко време нашата школа се превърна в еталон за високо качество, перфектна организация и приятелско отношение – заповядайте и се убедете сами!

Специализирани футболни лагери

Тяхната основна цел е усъвършенстване на техническите и координационните умения на деца между 7-12 годишна възраст. Един футболен лагер се състои от 18 деца, разпределени на 3 малки групи – всяка с отделен треньор. Тренировките се провеждат по предварително изготвена програма, съобразена с възрастта и нивото на подготовка. През последния ден от лагера тестираме всички участници, като предоставяме възможност за изготвяне на индивидуален профил с резултати от тестирането и заключение от главния треньор на школата Петър Петков. На първия ни подобен лагер участваха деца от 11 различни клуба. През това лято планираме да проведем и нашия първи футболен лагер в планински условия в с. Говедарци (само на 70 километра от София).

Летен спортен камп

В нашите спортни лагери най-важно е качеството на предлаганата услуга и положителният ефект от тях върху Вашето дете!

Летният спортен камп се провежда със съдействието на спортен комлекс “Малинова Долина Спорт”, който се намира в непосредствена близост до околовръстния път и магазин “IKEA”.

От най-големите богатства на комплекса са отдалечеността му от градския шум, както и закритите футболни игрища, които несъмнено създават комфорт и прохлада в горещите летни дни. На територията му се намира и заведение за хранене, в което децата имат възможност да се хранят при страхотни условия. Разполагаме още с басейн, тенис кортове, зала за катерене, обособено място за отдих и други. Паркингът на комплекса позволява да паркирате само на 5 метра от мястото, където нашият екип с радост ще посрещне Вашето дете!

Предлагаме разнообразна спортна програма, съчетана с много игри и забавления за децата. Основната ни програма включва футбол, тенис, катерене, тренировка за подобряване на координацията и логически игри. Ежеседмично провеждаме допълнителни дейности извън територията на комплекса конна езда, каране на каяци, планински преходи и други, като смело можем да заявим, че това ни прави най-разнообразния летен лагер на територията на град София!

Тази година кампът ще стартира на 13 юни, а съвсем скоро ще споделим пълна информация и ще стартираме записването!

Какво казват другите за нас