ИНДИВИДУАЛНИ И МАЛКИ ГРУПОВИ ТРЕНИРОВКИ

Нашите тренировки се провеждат под ръководството на един от най-успешните млади треньори в България – Петър Петков е отличник на випуска си в НСА “Васил Левски” (с обща оценка от четирите години обучение 5,97!), магистър по “Спортен мениждмънт” и към момента докторант в НСА.
През последните години работи успешно с подрастващи футболисти в школите на ФК Талант (София) и ПФК ЦСКА (София).
Към момента Петков провежда индивидуална подготовка на подрастващи футболисти от почти всички водещи школи в град София.
За информация относно провеждане на индивидуална подготовка с П. Петков посетете:
Индивидуална подготовка с Петър Петков

Осигурили сме една от най-добрите бази за учебно-тренировъчни занимания, а именно – футболен комплекс “Арена Младост”, който разполага с покрити футболни терени. По този начин ние не зависим от атмосферните условия навън.

В периода от 1 юли до 13 септември тренировки се провеждат само в делнични дни – в часовия диапазон между 8:30 и 12:30 часа! За повече информация – седмична тренировъчна програма от 1 юли до 13 септември.

Индивидуалната подготовка се провежда с персонален треньор или в група между 2-4 деца.
Груповите ни тренировки през уикенда са с фиксирани часове и са съставени от 5 до 9 деца. В тях участват деца между 5-12 годишна възраст, разпределени в 4 нива на обучение. Записването за тях се осъществява с месец напред.
За всички видове тренировки предлагаме възможност за заплащане както на посещение, така и чрез предплащане на месечна такса.

Нашата школа е с цел получаване на начално, основно и допълнително футболно обучение – ние не участваме в първенства, както и не селектираме деца от отделни възрастови групи. Това прави възможно деца от всички клубове редовно да посещават нашите тренировки.

Развиваме всеки един елемент от подготовката на един състезател, като с това се стараем да създадем футболист, който да отговаря на високите съвременни изисквания на футболната игра.

Нашата школа е единствената, която ежемесечно раздава статуетки за “Играч на месеца”, а всяка тренировка отличаваме един от подрастващите с медал за “Най-добър играч в тренировката”.

За кратко време нашата школа се превърна в еталон за високо ниво на провеждане на учебно-тренировъчен процес, добра организация, правилно отношение, внимание върху детайлите и фокус върху развитието – заповядайте и се убедете сами!

Специализирани футболни лагери

Тяхната основна цел е усъвършенстване на техническите и координационните умения на деца между 6-12 годишна възраст, като в този тип лагери включваме и специфични вратарски упражнения! Тренировките се провеждат в групи между 5-9 деца – по предварително изготвена програма, съобразена с възрастта и нивото на подготовка. Предоставяме възможност за изготвяне на индивидуален профил с резултати от проведени тестирания и/или анализ според представянето на подрастващия футболист по време на лагера. До момента имаме проведени няколко подобни лагера, като участие в тях взеха деца от над 30 различни клуба и над 10 различни града.

Лятно футболно училище

Провежда се в малки групи от 5 до 9 подрастващи футболисти през месеците юни, юли, август и септември – от понеделник до петък от 8:30 до 12:30 часа! Включва тренировки за придобиване и усъвършенстване на техническите и координациионите способностималки игрови формисъстезания с медали, кратки дискусии на футболна тематика и анализ и препоръки към подрастващите спрямо тяхното представяне! Училището е предназначено за подрастващи футболисти между 6-12 годишна възраст.

Какво казват другите за нас