ИНДИВИДУАЛНИ И МАЛКИ ГРУПОВИ ТРЕНИРОВКИ

Нашите тренировки се провеждат под ръководството на един от най-успешните млади треньори в България – Петър Петков е отличник на випуска си в НСА “Васил Левски”, магистър по “Спортен мениждмънт” и към момента докторант в НСА.
През последните години работи успешно с подрастващи футболисти в школите на ФК Талант (София) и ПФК ЦСКА (София).
Към момента Петков провежда индивидуална подготовка на подрастващи футболисти от почти всички водещи школи в град София.

Осигурили сме една от най-добрите бази за тренировки на Вашето дете, а именно – футболен комплекс “Арена Младост”, който разполага с покрити футболни терени. По този начин ние не зависим от атмосферните условия навън.

*** Пълна информация за графика на нашите занимания, месечни такси и начини за записване ще откриете на адрес: 
http://www.academypetkov.com/нова-учебна-година-записване/

Можем да работим с Вашето дете както персонално, така и в група между 5-8 деца. Предлагаме възможност за заплащане както на посещение, така и чрез предплащане на месечна такса.

Нашата школа е с цел получаване на начално, основно и допълнително футболно обучение – ние не участваме в първенства, както и не селектираме деца от отделни възрастови групи. Това прави възможно деца от всички клубове редовно да посещават нашите тренировки.

Развиваме всеки един елемент от подготовката на един състезател, като с това се стараем да създадем футболист, който да отговаря на високите съвременни изисквания на футболната игра.

Всеки месец награждаваме по едно дете в различните ни нива на обучение с приза за “Играч на месеца”.

За кратко време нашата школа се превърна в еталон за високо ниво на провеждане на учебно-тренировъчен процес, отлична организация, правилно отношение, внимание върху детайлите и фокус върху развитието – заповядайте и се убедете сами!

Специализирани футболни лагери

Тяхната основна цел е усъвършенстване на техническите и координационните умения на деца между 6-12 годишна възраст, като в този тип лагери включваме и специфични вратарски упражнения! Тренировките се провеждат в групи между 5-8 деца – по предварително изготвена програма, съобразена с възрастта и нивото на подготовка. Предоставяме възможност за изготвяне на индивидуален профил с резултати от проведени тестирания и/или анализ според представянето на подрастващия футболист по време на лагера. До момента имаме проведени няколко подобни лагера, като участие в тях взеха деца от над 20 различни клуба и над 5 различни града.

Съботни футболни училища

С тях се опитваме да върнем част от чара на “уличния футбол”, който така липсва на децата в днешно време! Провеждат се всяка събота от 13:30 до 17:30 часа, като ще се подновят от пролетта. Включват тренировки за техника и координация, малки игрови форми, турнири и кратки дискусии на футболна тематика. Предназначени са за подрастващи футболисти на възраст между 6-12 години. Тренировките се провеждат в групи между 5-8 деца – според възрастта и нивото на подготовка.  Повече информация и начини за записване ще откриете тук: http://www.academypetkov.com/съботни-футболни-училища-записване

Какво казват другите за нас