ИНДИВИДУАЛНИ И ГРУПОВИ ТРЕНИРОВКИ

Нашите тренировки се провеждат под ръководството на един от най-успешните млади треньори в България.
Петър Петков е отличник
на випуска си в НСА “Васил Левски”, магистър по “Спортен мениждмънт” и към момента докторант в НСА.
През последните години работи успешно с подрастващи футболисти в школите на ФК Талант (София) и ПФК ЦСКА (София).

Осигурили сме една от най-добрите бази за тренировки на Вашето дете, а именно – футболен комплекс “Арена Младост”, който разполага с покрити футболни терени. По този начин ние не зависим от атмосферните условия навън.

*** Пълна информация за графика на нашите занимания, месечни такси и начини за записване ще откриете на адрес: 
http://www.academypetkov.com/нова-учебна-година-записване/

Можем да работим с Вашето дете както персонално, така и в група до 6 деца. Предлагаме възможност за заплащане както на посещение, така и чрез предплащане на месечна такса.

Нашата школа е с цел получаване на начално, основно и допълнително футболно обучение – ние не участваме в първенства, както и не селектираме деца от отделни възрастови групи. Това прави възможно деца от всички клубове редовно да посещават нашите тренировки.

Развиваме всеки един елемент от подготовката на един състезател, като с това се стараем да създадем футболист, който да отговаря на високите съвременни изисквания на футболната игра.

Всеки месец награждаваме по едно дете в различните ни нива на обучение с приза за “Играч на месеца”.

За кратко време нашата школа се превърна в еталон за високо качество, перфектна организация и приятелско отношение – заповядайте и се убедете сами!

Специализирани футболни лагери

Тяхната основна цел е усъвършенстване на техническите и координационните умения на деца между 7-12 годишна възраст. Един футболен лагер се състои от 18 деца, разпределени на 3 малки групи – всяка с отделен треньор. Тренировките се провеждат по предварително изготвена програма, съобразена с възрастта и нивото на подготовка. През последния ден от лагера тестираме всички участници, като предоставяме възможност за изготвяне на индивидуален профил с резултати от тестирането и заключение от главния треньор на школата Петър Петков. До момента имаме проведени 3 подобни лагера, като участие в тях взеха деца от над 20 различни клуба.

Съботни футболни училища

С тях ще се опитаме да върнем част от чара на “уличния футбол”, който така липсва на децата в днешно време! Провеждат се всяка събота от 13:30 до 17:30 часа. Включват тренировки за техника и координация, малки игрови форми, турнири и кратки дискусии на футболна тематика. Предназначени са за подрастващи футболисти на възраст между 7-12 години. Те ще тренират отново в групи до 6 деца – според възрастта и нивото на подготовка. Повече информация и начини за записване ще откриете тук: http://www.academypetkov.com/съботни-футболни-училища-записване

Какво казват другите за нас