“Академия Петков” организира поредица от игри за безплатни тренировки съвместно с Йоанна Темелкова

“Академия Петков” е все по-търсена и предпочитана школа за основно и допълнително обучение по футбол в град София, но ние не забравяме истински важните неща за нас!
 

В тази връзка решихме всеки месец до края на учебната година да подаряваме безплатни малки групови тренировки на няколко деца!

Нашата идея се реализира чрез Инстаграм профила на успешната българска актриса Йоанна Темелкова, която освен страхотен професионалист ни показа, че е и невероятен човек!
Линк към нашата първа игра, в която подарихме безплатни тренировки на 5 деца, вижте тук: https://www.instagram.com/p/ComknGdIbEn/?hl=bg

Нашата основна цел е да дадем възможност на подрастващите да усетят разликата при обучение в малки групи, където вниманието към тях е значително по-голямо, което води и до по-бързо и ефективно изучаване на различните технически елементи и координационни умения!

Последвайте профила на школата ни в Инстаграм, за да следите много клипове от нашите учебно-тренировъчни занимания!
Линк: https://www.instagram.com/academypetkov/?hl=bg

Благодарим на всички родители за огромното доверие към нашия страхотен треньорски екип!

За информация и записване за нашите учебно-тренировъчни занимания посетете:
http://www.academypetkov.com/news
Нашият страхотен екип от лицензирани треньори Ви очаква!

 

Разгледай още

Лятно футболно училище – професионалното решение за учебно-тренировъчен процес

  Главен треньор на школата е Петър Петков, който през последните 24 месеца премина треньорски обучения в италианските грандове Аталанта и Милан, английския Уулвърхямптън и

Прочети повече